May 26, 2012

:')

Views
Hey.
Hari ini D nak syiok sendiri jap.
Nak luahkan perasan jap. :3
Merepek merepek lah. D nda peduli.
Yg penting sekarang ni, D rasa sedih lah.

Kenapa?
Erm. Si dia kan macam nda sayang D suda ni?
D rasa dia bosan dah dengan D kan?

Yalah. D ni gemuk, nda cntik, nda pandai berfesyen.
Boleh dikatakan, 50/50 lah kalau jd gf orang.
Manalah ada orang mau dgn D ni.

Perangai D ni pun mcm budak-budak
Manja sgt.
Suka marah-marah.
Kuat merajuk.
Kuat jelous.
Kuat nangis.
Semualah kuat.

Semenjak dia keja kan, dia langsung teda masa untuk D dah.
Kredit pun teda.
Gaji dia, dia beli hp baru and baju.
Dia ada kasi D kredit.
RM10 pula tu. jadi D tanya dia,
"Ada kasi relaod diri sendiri?"
Dia ckp ada.
Tapi kan....
Dia cuma reloadkan RM5 ja.
Hmph.

D langsung nemw apapa dari dia.
Mahupun harta.
D bukan tgk dia dari segi harta.
Tapi memang D sayang dia sangat-sangat.

D pernah ckp dgn dia,
gaji dia tu biarlah simpan. Untuk diri sndiri.
Hasil titik peluh sndiri juga kan.
D langsung nda pernah terfikir untuk meminta apapa dari dia if dia suda start keja.

Tapi dia tetap degil. Hmph.
jadi kan. Habis ja reload dia yang RM5 tu kan.
Kami langsung teda txt dari hari itu.
Sedih.
Rindu.
mau hampir 2 bulan kami nda txt.

Skrg ni dia ada krdit.
Tapi cara dia txt dgn D kan, macam bukan dia yang D kenal dulu.
Mcam dia berubah ni.
Dalam proses matang kah?
Hmph.

If D log in FB dia, mesti ada ja perempuan dia bawa chat.
Nampaknya, dia bosan sudah dgn D kan.
D rela lepaskan dia.
Asalkan dia bahagia,
D nda mau dia rasa mcam dia ni nda freedom.
D nda mau dia rasa nda bahagia disisi D.

If dia ada jumpa someone yang boleh kasi happy dia,
D nda marah.
D akan lepas dia juga.
D nda jahat tau.
D nda pentingkan diri sndiri.
If itu yg membahagiakan dia, D harus lepaskan.
Daripada dia terus terseksa dgn D kan.

Anyway,
Sayang, D sayang sama sayang tapi if sayang nda sayang D suda.
Its okay. Biarlah.
Dunia ni kan besar. :3
Pasti ada jodoh tak ke mana kan. :')

Okay lah. D nak out dulu.
Mau main sama "hujan"
:')
Assalamualaikum.

1 comment:

  1. danie jgn gtuw bhaa...kawan aq satu ni lawa bhaa....mnada kw gemuk,, cuma berisi jaa...tpi berisi2 dya cute bha kn??

    ReplyDelete

MsDaniella says Hi